Atelier SAD

iGuzzini

iGuzzini

Rok: podzim 2018
Plocha:
Investiční náklady:
Spolupráce: ing.Arch. Markéta Jírová
Externí spolupráce:
Realizace:
Investor: iGUZZINI ČR
Foto: Tomáš Souček

iGuzzini

Světelná stěna s integrovanými reflektory, lounge pohovka. Reflektory vytváří libovolné obrazce. Hravé a kreativní prvky dodávají prostoru osobitost a lidské měřítko. I toalety pro návštěvníky pojaty jako prostor pro prezentaci svítidel. Černý reliéfní obklad a efektová svítidla.

iGuzzini iGuzzini
iGuzzini

Čistý, jednoduchý a účelový interiér, který v maximální míře nechává vyniknout samotná svítidla. Kontrast světla a tmy. Prostor rozdělen na světlou uvítací, prezentační a společenskou část a tmavší diskrétnější zónu chodby a příslušenství.

iGuzzini iGuzzini
PODOBNÉ PROJEKTY
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací o cookies OK